Adresgegevens:

CEC De Binding
Bosgroet 14
1722 KA Zuid-Scharwoude

Via Google Maps

Vanaf Alkmaar/Den Helder:
Vanaf de Schagerweg (N245) neemt u de afslag 'Broek op Langedijk' (Nauertogt). Bij de tweede rotonde neemt u de derde afslag (Westelijke Randweg). Bij de volgende rotonde neemt u de eerste afslag (Vroedschap). Aan uw rechterhand heeft u nu het CEC de Binding. Sla bij de eerste uitrit rechtsaf om uw auto te parkeren.

Vanaf Heerhugowaard:
Vanaf de Westerweg (N242) neemt u de afslag 'Broek op Langedijk' (Broekerweg). Bij de stoplichten gaat u rechtdoor en daarna neemt u de eerste afslag bij de rotonde. (Westelijke Randweg) Bij de volgende rotonde neemt u de derde afslag. (Westelijke Randweg) Bij de volgende rotonde neemt u de eerste afslag. (Westelijke Randweg) Bij de volgende rotonde neemt u de eerste afslag (Vroedschap). Aan uw rechterhand heeft u nu het CEC de Binding. Sla bij de eerste uitrit rechtsaf om uw auto te parkeren.

Vanaf Hoorn:
Vanaf de Provincialeweg (N242) gaat u rechtdoor de Provincialeweg op (N504). Bij de tweede stoplichten gaat u linksaf de Westelijke Randweg op. Bij de eerste, tweede en derde rotonde gaat u rechtdoor en bij de vierde rotonde gaat u linksaf (Vroedschap). Aan uw rechterhand heeft u nu het CEC de Binding. Sla bij de eerste uitrit rechtsaf om uw auto te parkeren.

CEC de Binding
Bij de Binding aangekomen gaat u het gebouw binnen via de hoofdingang, loopt langs de bibliotheek naar achteren en dan links afslaan. Aan het eind zit Schaakmat aan de rechterkant (GGD ruimte).

Er is bij Schaakmat geen mogelijkheid tot pinnen.