Algemene informatie.


jeugd

De speellokatie is het "de Binding" te Zuid-Scharwoude, voor een routebeschrijving zie adres.

De speelavond is dinsdagavond.

Informatie voor de jeugd.

De jeugd begint om 18.45 uur met lessen die worden gegeven volgens de stappen methode, om 19.30 uur volgt de onderlinge competitie.

In een seizoen spelen we 4 periodes, de beste speler over 4 periodes mag zich de "Jeugd clubkampioen" van dat seizoen noemen.

Tijdens de vakanties van de Langedijker basis scholen is er geen schaken voor de jeugd!


jeugd

De contributie voor de jeugd bedraagt € 38,00 voor een heel seizoen en dient overgemaakt te worden op Bankrekeningnr: IBAN: NL57RABO0346641527 t.n.v. S.V.Schaakmat. De penningmeester verstrekt hiervoor een betalingsverzoek. Tevens is er voor het goed kunnen volgen van de lessen een werkboek(€ 5,00) nodig.

Het lidmaatschap loopt van 1 september t/m 31 augustus. Wie later in het seizoen lid wordt, betaalt een aangepast bedrag.

Het opzeggen van het lidmaatschap dient te geschieden voor 1 augustus, anders wordt dit automatisch met een jaar verlengd.

Informatie voor de senioren.

De senioren beginnen om 20.00 uur en spelen voor verschillende competities. Op het speelschema wordt aangegeven voor welke competitie er op de bewuste avond gespeeld wordt.

De wedstrijdleider is verantwoordelijk voor de indeling

Elke 1e dinsdag van de maand spelen we voor de Bekercompetitie iedereen is welkom je hoeft geen lid van Schaakmat te zijn je mag gewoon binnenlopen.

In het wedstrijdreglement wordt alles precies beschreven. Overigens is pinnen niet mogelijk bij Schaakmat.


senioren

De contributie voor de senioren bedraagt € 76,00 en voor koffie/thee geldt een bedrag van € 12,00 voor een heel seizoen en dient overgemaakt te worden op Bankrekeningnr: NL57RABO0346641527 t.n.v. S.V.Schaakmat. De penningmeester verstrekt hiervoor een betalingsverzoek.

Ook voor de senioren loopt het lidmaatschap van 1 september t/m 31 augustus. Wie later in het seizoen lid wordt, betaalt een aangepast bedrag.

Het opzeggen van het lidmaatschap dient te geschieden voor 1 augustus, anders wordt dit automatisch met een jaar verlengd.